Hoppa över navigation.
Hem
Säffle - Värmlands Snabbaste Landsbygd

Vilka tjänster får vi?

Den höga kapaciteten gör att nätet klarar av att leverera många typer av digital information. Nedan följer något av det vi känner till idag. Men mer lär komma i framtiden.
TV
TV via bredband (IP TV) ger en störningsfri bild eftersom den är oberoende från blåsväder och andra orsaker till dålig mottagning. Du slipper också antenn och parabol på huset.
Utöver redan kända TV-paket kan också filmer hyras och köpas hem via nätet, som digitala uthyrningsbutiker.
Prismässigt kostar de vanligaste paketen i stort sett lika mycket via bredband som via parabol. Valfriheten kommer dock att öka och det finns möjlighet att öka eller minska sitt utbud och sina kostnader - beroende på önskemål. Mycket kommer dock att hända på det här området i framtiden.

Telefon
Samtalstaxorna är lägre än Telias. Dessutom försvinner den fasta avgiften hos Telia på 145 kr i månaden. I övrigt kan du använda samma telefoner som tidigare.

Internet
Vi får en hög och jämn kapacitet till lägre pris. Kapaciteten är den samma oavsett om vi skickar eller tar emot information.
Kapaciteten räcker till både nytta och nöje, och klarar exempelvis krävande uppgifter som att skicka och ta emot stora filer, delta i videokonferenser eller distansutbildningar.